AMBACHTELIJK | HANDGEMAAKT | VERS BEREID | TOP KWALITEIT
Bezorging is al gratis vanaf € 45,00 Afhalen bestelling 6 dagen per week
Tips-Cadeaudoosje-geboortemacarons

Geboortemacarons

Home > Geboortemacarons


Hoera, er is een baby geboren!
Vier het met geboortemacarons.

Traditiegetrouw hoort beschuit met muisjes bij de geboorte van een zoon of dochter. Deze spikkels gaan de hele wereld over om een geboortefeest waar dan ook te vieren. Naast deze traditie heeft JOOST | Macarons & More iets nieuws bedacht en introduceert hij graag de geboortemacarons bij jullie. Origineel en even iets anders. Daarnaast zijn geboortemacarons makkelijk te eten en gemaakt van verse, verfijnde ingrediënten.

De macarons worden gegeten op babyshowers of tijdens de kraamvisite. Een feestelijk gezicht, deze overheerlijke macarons op een schaal. Maar nog leuker is om de macarons mee te geven na een babyshower als bedankje of na een kraamvisite. Familie en vrienden worden verrast als zij een klein aandenken meekrijgen aan jouw pasgeboren baby.

De macarons zijn los te bestellen in de kleuren blauw of roze, met gekleurde spikkels erop. Eventueel leverbaar in een neutrale verpakking voor als je het geslacht van jouw kind nog even geheim wilt houden.

Als presentje zijn de macarons verpakt in een klein doosje met een roze of blauw lint. Per doosje krijg je 2 macarons met de smaak vanille.

Wil je toch liever een andere smaak of een genderneutrale kleur, kan dit kan in overleg. De macarons zijn te bestellen bij een minimale afname van 10 doosjes. Stuur mij hiervoor een berichtje of bel! Houd er rekening dat je de macarons minimaal 2 dagen van tevoren moet bestellen, dit omdat ze na bestelling vers gemaakt worden.

Onafhankelijk geverifieerd
87 beoordelingen