AMBACHTELIJK | HANDGEMAAKT | VERS BEREID | TOP KWALITEIT
Bezorging is al gratis vanaf € 45,00 Afhalen bestelling 6 dagen per week
Macarons-van-Joost-Zoet-Genot

JOOST | Macarons & More

header
Home > JOOST | Macarons & More

JOOST | Macarons & More, dé plek voor de lekkerste macarons uit Rotterdam! Deze wíl je proeven!

Sinds kort aan het assortiment van JOOST toegevoegd: Rotterdamsche Atvokaad. Heerlijk romig in leuke kleine flesjes van 220 ml. Super leuk om cadeau te geven. Neem een kijkje in mijn webshop voor deze lekkernij.

De macaron is een mooie klassieker en momenteel heel hip. Ze staan voor het puur genieten, een luxe delicatesse, een zijdezachte smaak. Dit goddelijke koekje is een ware verwennerij. Een krokante buitenkant en lekker licht chewy van binnen in combinatie met een verrukkelijke vulling.

Verwen jezelf met macarons of je geliefde, verras iemand op zijn/haar verjaardag, bij een geboorte, je bruiloft of gewoon omdat je het leuk vindt iemand anders te verwennen. Een klein gebaar, een hart onder de riem, een blijk van waardering, de macaron kun je overal voor inzetten. De luxe uitstraling, mooie verpakking en goddelijke smaak maken de macarons van JOOST tot een heerlijke beleving.

“Macarons maken is een Kunst wat ik blijf perfectioneren om jou
optimaal te laten genieten!”

Macarons van JOOST kan je bestellen in verschillende verpakkingen. Laat er een waar cadeautje van maken, voorzien van een persoonlijke boodschap of verras iemand met een mooi doosje waar je direct het kleurenpalet aanschouwt.

Kijk wat je lekker vindt en ik maak het voor je! Mocht je vragen hebben laat het mij weten. Veel smulplezier!

Nieuwsgierig naar hoe het allemaal begon? Lees verder op “Wie is JOOST”.

Heb je vragen of wil je wat weten, bel me op 0618197594.

Onafhankelijk geverifieerd
87 beoordelingen