Rotterdam

info@madebyjoost.nl

0618 197 594

Webshop

Restaurant Huson in Rotterdam is met hun Limoncello meerdere keren internationaal onderscheiden. Ik moet zeggen de beste Limoncello die ik geproefd heb. Dit bracht mij op het idee om met deze Limoncello macarons te maken. Het feit is daar, met trots kan ik melden dat vanaf heden de Limoncello macarons verkrijgbaar zijn op mijn website én in restaurant Huson! Hoe geweldig is dat!!

Naast deze verrukkelijke Limoncello smaak heb ik ook Champagne in het assortiment. Wat een geweldige combi! Verkrijgbaar in een feestelijke verpakking met 12 macarons (6 Limoncello en 6 Champagne) of gecombineerd met andere smaken. Kijk voor deze laatste onder de giftbox met 12 macarons.

Deze nieuwe smaken van JOOST, Limoncello en Champagne, zijn ook zeer goed weg te geven tijdens een jubileum, rond Kerst als bedankje aan het personeel of met Sinterklaas!

Dat is het leuke aan macarons, het is weer eens wat anders dan de fles wijn, een chocoladeletter, bos bloemen of doos bonbons. Origineel, zeer lekker en keuze uit veel smaken! Je kan de macarons laten verpakken in kleine zakjes van 2, 3 of 4 stuks. Ook een giftbox met 2, 3 of 4 is mogelijk. Laat je inspireren, neem contact met mij op. Nieuwe smaken van JOOST, altijd een feestje.

JOOST | Macarons & More, jouw adres voor de lekkerste macarons. Je kan ze direct bestellen.

Onafhankelijk geverifieerd
93 beoordelingen
%d bloggers liken dit: