AMBACHTELIJK | HANDGEMAAKT | VERS BEREID | TOP KWALITEIT
Bezorging gratis vanaf € 45,00 Afhalen bestelling 6 dagen per week
Zakje of doosje met macarons als give away

Give Away

Vind je het ook lastig iets te verzinnen wat je je gasten zal geven? Heb je een feest, jubileum, een receptie, bruiloft, personeelsevent dan wil je je gasten iets leuks geven bijvoorbeeld als bedankje bij het weggaan. Dan heb ik de oplossing voor je, macarons als give away! Een lekker en origineel cadeautje: Een zakje of doosje met macarons. Een klein gebaar met groot succes! Altijd leuk om weg te geven en lekker om te krijgen.

Ik bied je verschillende mogelijkheden. Zo kan je een zakje vullen met 2, 3 of 4 macarons. Vind je een zakje niet geschikt dan heb ik ook witte giftboxjes. Ik verpak alles met lint in diverse kleuren. Mijn eigen kleuren zijn oranje en blauw. Heb je liever andere kleuren, zoals de themakleuren van je bruiloft of de kleuren van het bedrijf, ik regel het! Uiteindelijk moet de give away er ook catchy en feestelijk uit zien.

Wil je eerst een proefversie zien voordat je grote hoeveelheden besteld, ook dat is mogelijk. Hiervoor adviseer ik je contact met mij op te nemen. Dan maken we een afspraak en kom ik langs om je te laten proeven en voorbeelden te laten zien. Macarons bestellen is nog nooit zo leuk geweest! ?

Lijkt me geweldig iets voor je te kunnen betekenen! Spreek ik je snel?

JOOST | Macarons & More, voor de lekkerste macarons in Nederland.

Onafhankelijk geverifieerd
63 beoordelingen
%d bloggers liken dit: