AMBACHTELIJK | HANDGEMAAKT | VERS BEREID | TOP KWALITEIT
Bezorging is al gratis vanaf € 45,00 Afhalen bestelling 6 dagen per week
Webshop van JOOST

Give Away – presentje

Ben jij dol op macarons en wil je anderen er ook blij mee maken? Heb je een feest, jubileum, een receptie, bruiloft, personeelsevent? Dan wil je je gasten natuurlijk iets leuks geven. Ik heb hét presentje voor je: overheerlijke macarons! Een super lekker en origineel cadeautje: Een zakje of doosje met macarons. Een klein gebaar met groot succes! Altijd leuk om weg te geven en lekker om te krijgen. Ook als je klanten wil bedanken, of je eigen collega’s iets leuks wilt geven.

Ik bied je verschillende mogelijkheden. Zo kan je een zakje vullen met 2, 3 of 4 macarons. Vind je een zakje niet geschikt dan heb ik ook witte giftboxjes. Ik verpak alles met lint in diverse kleuren. Mijn eigen kleuren zijn oranje en blauw. Heb je liever andere kleuren, zoals de themakleuren van je bruiloft of de kleuren van het bedrijf, ik regel het! Uiteindelijk moet de give away er ook catchy en feestelijk uit zien. Logo’s of teksten kunnen ook op de macarons als daar je voorkeur naar uit gaat.

Wil je eerst een proefversie zien voordat je grote hoeveelheden besteld, ook dat is mogelijk. Hiervoor adviseer ik je contact met mij op te nemen. Dan maken we een afspraak en kom ik langs om je te laten proeven en voorbeelden te laten zien. Macarons bestellen is nog nooit zo leuk geweest!?!

Lijkt me geweldig iets voor je te kunnen betekenen! Spreek ik je snel?

JOOST | Macarons & More, voor de lekkerste macarons in Nederland.Onafhankelijk geverifieerd
87 beoordelingen