AMBACHTELIJK | HANDGEMAAKT | VERS BEREID | TOP KWALITEIT
Bezorging is al gratis vanaf € 45,00 Afhalen bestelling 6 dagen per week
Webshop

Verjaardag

Home > TIPS > Verjaardag


Er is er een jarig, Hoera, Hoera!

Heb je een verjaardag en weet je niet wat te geven? Wil je wat anders dan een bosje bloemen of fles wijn, maar wel iets origineels?

Geef een giftbox met macarons cadeau! Een heerlijke verwennerij en nog kleurrijk ook. Verpakt in een mooie, dichte doos met lint. De giftbox is te bestellen met 6, 8 of 12 macarons in diverse smaken. Doordat de macarons los (in vloeipapier) in de box zitten, is het lastig deze per post te versturen. De kans is groot dat de macarons beschadigen. Je kan dan wel een standaard doosje versturen met doorzichtig deksel. Uiteraard is dit ook feestelijk verpakt. Binnen en rond Rotterdam bezorg ik en in deze verpakking zeker mogelijk. Bij het maken van de bestelling kun je aangeven of je wilt laten bezorgen of afhalen.

Ben jezelf jarig en vier je een voor jou bijzondere leeftijd, of ben je zoveel jaar getrouwd, dan is het superleuk om na afloop al je gasten een doosje macarons mee te geven als bedankje. De macarons worden verpakt in een wit doosje met gekleurd lint. Eventueel kunnen we de kleuren van het lint samen bepalen. In elk doosje zitten 2 macarons waarbij je de smaken zelf kan kiezen. Aan deze doosjes zit wel een minimale afname. Wil je meer macarons in een doosje dan is dat uiteraard mogelijk.


Fijne verjaardag!!

Alle macarons worden ambachtelijk en gegarandeerd vers gemaakt.

Onafhankelijk geverifieerd
87 beoordelingen