AMBACHTELIJK | HANDGEMAAKT | VERS BEREID | TOP KWALITEIT
Bezorging is al gratis vanaf € 45,00 Afhalen bestelling 6 dagen per week
Webshop

Verrassingsmacarons

Home > TIPS > VerrassingsmacaronsSURPRISE, SURPRISE !

een doosje verrassingsmacarons

Niets is leuker dan een vriend, vriendin, collega, oma, opa, zus, broer of wie dan ook te verrassen. Als bedankje voor geboden hulp, steun, bijdrage, voor alle inzet, als hart onder de riem of om te laten weten hoeveel je van iemand houdt. Je kan ook zomaar iemand verrassen, gewoon omdat je dat leuk vindt. Wil je eens wat anders dan die bos bloemen of doos bonbons, geef dan een origineel cadeautje, een doos met verrassingsmacarons. Een klein gebaar, een groot succes!

Deze doos bevat 8 of 12 macarons met 4 verschillende smaken. Je kan de verrassingsmacarons zelfs bestellen met een kaartje erbij met een mooie, attente, lieve boodschap. Dit maakt het cadeautje net iets persoonlijker, zeker als je het laat bezorgen.

Uiteraard kan je ook minder macarons bestellen, kies dan voor een doos van 6. De verpakking kan je zelf bepalen. Wil je meerdere personen een doosje macarons geven, bijvoorbeeld collega’s, op je werk of familie en vrienden na een verjaardag of na een receptie, dan kan je ook zakjes of doosjes met 2, 3 of 4 macarons bestellen. Hiervoor geldt wel een minimale afname.

De vierkante doosjes zijn helaas lastig te versturen met de post. Doordat de verrassingsmacarons los in vloeipapier in de box zitten, raken ze snel beschadigd tijdens de verzending. Wil je toch een doosje opsturen dan adviseer ik je de standaard verpakking te kiezen. Ook deze verpakking is al zeer feestelijk en heeft een luxe uitstraling. Het onverwacht krijgen van een doos macarons is altijd een verrassing, ongeacht de verpakking. Wil je meerdere vierkante doosjes bestellen neem dan contact met mij op. Voor alles is een oplossing te vinden.

Na elke bestelling worden de macarons ambachtelijk en gegarandeerd vers gemaakt! Laat ze persoonlijk door mij bezorgen in en rond Rotterdam of laat ze versturen per post. Je kan ze ook zes dagen per week afhalen.

Ga naar de webshop om een giftbox te bestellen. Veel plezier met het geven!

Onafhankelijk geverifieerd
87 beoordelingen