Rotterdam

info@madebyjoost.nl

0618 197 594

Webshop

Wie is JOOST?

Home > Wie is JOOST?
Wie is Joost?

Wie is JOOST?

JOOST staat voor mijn eigen naam Joost van der Hout. Een Hollandse naam voor een Frans product. Ik woon samen met Jean-Paul en ben woonachtig in het bruisende Rotterdam, de stad van mijn hart. Na tientallen werkzame jaren in de horeca, voornamelijk hotellerie, heb ik de stap gezet nu zelf het heft in handen te nemen. Het starten van mijn eigen onderneming is een feit. Lees een leuk artikel in Indebuurt Rotterdam.

Zoet

JOOST | Macarons & More is ontstaan vanuit mijn passie voor patisserie en desserts. Mijn moeder bakte altijd de heerlijkste taarten, cakes en koekjes. Als klein jochie stond ik altijd mee te kijken en mocht ik de gardes met deeg aflikken. Te lekker! Het echt zelf bakken is pas veel later gekomen. Altijd wel een zoetekauw geweest, ik kan dan ook enorm genieten van een goed stuk taart of een lekker toetje. Macarons waren voor mij een best onbekend terrein. Heb ze vaker geproefd maar eigenlijk nooit aan gewaagd ze zelf te maken. Momenteel maakt de macaron wel een opmars in Nederland, je kan wel spreken van een hype. Social media staat er vol mee. Zonder oneerbiedig te zijn worden macarons te pas en te onpas aangeboden. Vaak ten koste van de kwaliteit en versheid. Zo zonde! Het is zo’n klassieker die ik graag alle eer aan wil doen die het verdient! JOOST | Macarons & More was geboren.

Ik ben thuis begonnen in mijn eigen keuken. Uiteraard is er veel mislukt en afgekeurd, maar door vol te houden, opnieuw te proberen, te verfijnen, te testen, vooral te proeven, proeven en nog eens proeven en ook laten proeven aan een kritisch publiek, werd het resultaat steeds beter. Zoeken naar de juiste ingrediënten, de meest geschikte producten geeft mij super veel voldoening. Wat geeft de juiste smaak. Alles maak ik dan ook zelf, waaronder pistachepasta en karamel. Je proeft het verschil als je het zelf maakt! Niets is leuker dan mensen blij te maken met lekkere producten. Ik hoop dan ook dat jullie de liefde en zorg die ik in mijn creaties stop terug proeven.

Kwaliteit van JOOST

Kwaliteit en service staat bij JOOST | Macarons & More voorop. Daarnaast is smaak is zo belangrijk, heerlijk om uren in de keuken te staan en net zo lang te verfijnen tot de smaak perfect is. Maar wat is smaak, wat is lekker? Smaak is zo persoonlijk. Wat de één voortreffelijk vindt, vindt de ander helemaal niet lekker. Voor mij is het belangrijk, dat alles wat ik maak, vanuit perfectie wordt gecreëerd.

Alle producten die ik gebruik, zijn vers en vervolgens met liefde en passie verwerkt in mijn ZELF gemaakte lekkernijen! Een doosje macarons, een taart of dessert moet een verwennerij zijn, voor je gasten of voor jezelf.


Maak ik binnenkort iets lekkers voor jou? Met alle liefde!! Groet, Joost

Onafhankelijk geverifieerd
93 beoordelingen